Nový generální ředitel skupiny Reynaers

1. března se Dirk Bontridder připojí ke skupině Reynaers Group jako generální ředitel / výkonný ředitel a po úvodním období od 3. května převezme konečnou odpovědnost za každodenní politiku a rozvoj strategie rodinného podniku. Dirk Bontridder přináší Reynaers více než 25 let zkušeností z mezinárodního managementu z různých odvětví výroby a služeb.

Pod vedením Martine Reynaers se z Reynaers Group stala mezinárodně vedoucí skupina společností působících v systémech hliníku (Reynaers Aluminium) a oceli (Forster) pro stavební průmysl. Společnost má 2400 zaměstnanců, je aktivní po celém světě a je průkopníkem v dosahování procesu kruhové výstavby.

Po ukončení výkonu funkce generálního ředitele bude Martine Reynaers jmenována nevýkonnou předsedkyní představenstva.

Eric Van Zele: „Jako předseda představenstva od roku 2003 jsem hrdý na to, že představenstvo a rodinní akcionáři přijali toto důležité rozhodnutí jednomyslně, profesionálně a harmonicky. Dirk má bezpochyby vizi a vůdčí schopnosti pro další úspěšné rozšiřování společnosti. Na žádost rodiny prodloužím svůj mandát ředitele a předsedy výboru pro odměňování o jeden rok.“

Martine Reynaers: „Díky výjimečnému nasazení všech zaměstnanců a partnerství s našimi zákazníky se Reynaers Group rozrostla v mezinárodně vedoucí a společensky odpovědnou společnost. Jsem za to všem nesmírně vděčný. Chceme zajistit náš budoucí rozvoj se strukturou přizpůsobenou mnoha výzvám, které vyvstanou. Věřím, že nás Dirk na této cestě povede dále. “

Dirk Bontridder: „Cítím se nesmírně poctěn, že mohu Martine uspět v roli CEO. Chemie s rodinnými akcionáři a členy představenstva byla okamžitá. Sdílíme stejné hodnoty, jako je orientace na výsledky a růst, inovace, respekt a partnerství. S dobře naplněným batohem zkušeností z mezinárodního managementu jsem přesvědčen, že napíšu skvělou další kapitolu ve vývoji skupiny Reynaers Group se všemi zúčastněnými stranami společnosti, managementem a zaměstnanci společnosti Reynaers. “

Sdílejte inspiraci

Otevřeli jsme nový showroom v Praze

Slavnostním otevřením za účasti našich dlouholetých partnerů jsme 22. září 2022 vdechli život prvnímu Showroomu Reynaers v České republice. Nově vzniklé prostory nejsou pouze výkladní

»
Rady, tipy, zajímavosti

Jak předcházet kondenzaci vody na oknech

Okna vašeho nového či stávajícího domu, kancelářské budovy nebo víceúčelové stavby se čas od času potýkají s kondenzací vody na oknech. Jedná se o poměrně

»

Spojte se s námi

Přineste inovaci do svého domova. Ozvěte se nám a my s vám pomůžeme s výběrem.